Slide background

Hernieuw je kracht en inzicht met 1 op 1 begeleiding

Psychosociale begeleiding met Systemisch Werk en NLP

Plek van Erkenning werkt vanuit holistische inslag:
Je bent niet een deel… het gaat om het geheel.

Samen kijken we naar de verbanden.

Volg je hart, dan volgt de rest vanzelf!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat is er meer nodig dan een luisterend oor? Ik werk 1 op 1 in een huiselijke setting. En tegenwoordig vinden we het steeds normaler om dat ook online te doen. Daarom kunnen we het net zo makkelijk via Zoom doen als jou dat aanspreekt. Gewoon ieder vanuit zijn eigen vertrouwde omgeving, zonder te hoeven reizen. Vraag naar de mogelijkheden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Op verzoek doe ik paardencoaching. Dat wil zeggen coachen met hulp van paarden. Ik heb zelf geen kudde, maar als iemand een eigen paard of kudde heeft ben ik graag bereid coaching/ systemisch werk ter plekke te komen doen. Of kijken we naar andere mogelijkheden.

Paarden laten een bijzondere dynamiek zien in relatie tot een vraagstuk. Ze zijn gewend de lichaamstaal van de ander te interpreteren. Ik vertaal wat ik bij het paard zie in ‘mensentaal’ en dit leidt vaak tot verrassende inzichten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Door het (her)vinden van de essentie, kun je een verbinding maken met wat je ten diepste beweegt, waarna er ruimte ontstaat voor een nieuwe invulling en creativiteit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~