Ik ben destijds gestart met Natuurgeneeskunde (1985) en heb me daarna via werkzaamheden bij uitgeverij Koorddanser jarenlang beziggehouden met werk in een grafische bedrijfsomgeving in diverse soorten bedrijven, van creatief tot commercieel, op inhoudelijk en begeleidend gebied.

Vanaf 2006 ben ik naast mijn werk actief met cursussen Persoonlijke Ontwikkeling aan de slag gegaan. Ik ontdekte de kracht van Creëren, door aandacht te geven aan wat ik werkelijk wil. Ik zag de overeenkomsten met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren),  en volgde de NLP Practitioner en Master opleiding, waarbij hele mooie werkmethoden voor mij beschikbaar werden. Tijdens de NLP opleiding leerde ik het Systemisch werken met Familieopstellingen kennen en besloot daar een specifieke opleiding in te gaan volgen.

Vanaf 2009 werk ik zelf als Familieopsteller en begeleid mensen op basis van Systemisch werk.

Sinds 2011 heb ik mijn praktijk geregistreerd bij KvK en beroepsvereniging (eerst bij VIV en vervolgens bij NIBIG).

Sinds 2015 mag ik ook anderen opleiden in Systemisch werk en sta ik geregistreerd als Trainer bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

In 2017 heb ik de opleidingen Paardencoaching en Systemisch werken met paarden afgerond en daarmee een waardevolle uitbreiding toegevoegd aan mijn coaching palet.

MARJOLIJN HENSEMS

Geboren in 1961 in Rotterdam.
Wortels in Zuid Holland en Drenthe: onderwijzers en beurtschippers.

Ik ben vrouw, dochter, zuster, moeder, partner, tante.

Familie is voor mij een belangrijk gegeven. Samenzijn in eigen kring vind ik waardevol.

Ik stel prijs op geborgenheid; een veilige omgeving, waar harmonie heerst.